Здрава Србија излази на локалне изборе у Зајечару

Чајетина, Зајечар, 12.2.2021 –  Здрава Србија (ЗС) донела је одлуку да наступи на предстојећим локалним изборима у Зајечару, који ће сеодржати 28. марта, а тим поводом ЗС је отворила и страначке просторије у том граду, како би се организационо што боље припремила за учешће на изборима, прикупила неопходне потписе и саставила листу кандидата, са којом ће први пут изаћи на локалне изборе у Зајечару.

Здрава Србија, као једина политичка партија са седиштем изван Београда, чије је седиште у Чајетини, жели да се укључи у политички живот Зајечара и зато смо овде формирали повереништво из кога ће, након скупштине, израсти и један јак општински одбор – изјавио је Милан Стаматовић, председник ЗС, на отварању канцеларије, додајући да Здрава Србија има намеру да у Зајечар пренесе део свог политичког искуства из Чајетине, залажући се за децентрализацију власти, развој пољопривреде, сточарства и туризма.

”Инсистирамо да чланови Здраве Србије буду људи од части и поштења, тако исто ће бити и у Зајечару, јер су нам потребни људи који су нешто конкретно урадили и чији су резултати видљиви” – истакао је Стаматовић.

Осим Милана Стаматовића, лидера ЗС, отварању страначких просторија у Зајечару присуствовали су и потпредседник странке Верољуб Стевановић и председник Извршног одбора Здраве Србије Арсен Ђурић.

Председник странке Милан Стаматовић, председник извршног одбора Арсен Ђурић и потпредседник Верољуб Стевановић.
Просторије странке у Зајечару