Здрава Србија поново предала листу у Ужицу

УЖИЦЕ – Представници „Здраве Србије“, странке коју води Милан Стаматовић, данас су поново предали листу за локалне изборе у Ужицу након што им је Градска комисија пре неколико дана вратила листу због, како су навели, „техничке грешке“.

Председник „Здраве Србије“ Милан Стаматовић рекао је да то може да служи на част свима онима који мисле да „поништавањем листе могу да пониште вољу народа“.

„Ово је данас победа правог Ужица, правде, а велика срамота за оне који су дозволили да украду основно, уставно бирачко право грађанима. Замислите да данас неко поништи 2000 гласова људи који су пред нотарима оверили своје потписе, легитимно исказали вољу. Здрава Србија и грађани Ужица ће и даље наставити да бране град Ужице, да бране Златиборски округ од оних људи који мисле да узурпирају право, законе и Устав“, рекао је Стаматовић након предаје листе за предстојеће локалне изборе у Ужицу.

Стаматовић је додао да они који су донели овакву одлуку немају политичку будућност, а да ће људи „Здраве Србије“ водити земљу у духу развоја. Он је додао да је у врло кратком року прикупљено 1440 потписа.

Кандидат ове странке за градоначелника Ужица је др Радмила Смиљанић која је истакла да овај град неће полагати рачуне никаквим центрима моћи него само грађанима и да их поништавање листе није обесхрабрило.

„То само показује да смо доносили добре одлуке и да само странка која има толико подршке да може да угрози унапред најављене победнике“, рекла је Смиљанић.

„Прорадио је инат код Ужичана. По томе смо препознатљиви. Раније ако је дошло двоје људи да да потпис сада су довели 10 или 15 других. Говорили су „не волимо ми Ужичани када нам неко вређа интелигенцију и мудрост“. И зато кажем да је лако Ужичанима јер сада имају за кога да гласају. Не морају да гласају више против, него да гласају за здраво, за оно у шта имају поверења“, рекла је Смиљанић.

Здрава Србија зна који су проблеми у Ужицу, има решење за њих и не мора да се заклања иза министарстава или Београда. Из ове странке поручују да ће победити на изборима јер на то указују проценти.

извор: zoomue.rs