Здрава Србија предала листу у Севојну (ВИДЕО)

Здрава Србија (ЗС) ове године излази самостално на локалне изборе у Севојну и очекујемо да наши чланови буду и у новом сазиву локалног парламента, наравно, у много већем броју, како бисмо показали да умемо и да хоћемо да све наше искуство и знање применимо на добробит свих грађана Севојна. Где год је Здрава Србија у власти иза ње стоје резултати и оно што обећамо увек и испунимо.  – рекао је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић након што је листа “Милан Стаматовић – Здраво да победи Аврам Илић” предала листу својих кандидата за предстојеће локалне изборе у овој ужичкој градској општини.

Овим чином потписујемо уговор са народом, додао је Стаматовић, нагласивши да Здрава Србија у свом програму нуди децентрализацију како би се сви делови Србије равномерно развијали. У фокусу ће нам бити решавање локалних комуналних проблема, стварање услова за нова радна места и развој пољопривреде и туризма, уз нагласак да субвенције остају нашим привредницима и пољопривредницима и домаћим компанијама. 

Одборници Здраве Србије ће инсистирати да се максимално поштују прописи у области заштите животне средине, како бисмо нашој деци оставили здраву воду, здрав ваздух и здраву храну, јер они то заслужују. Стара пословица каже: Како сијеш, тако ћеш и да жањеш, и уколико желимо да наши млади остану на својој дедовини и да ту стварају услове за добар и квалитетан живот својих породица, ми старији се морамо потрудити да им оставимо добре почетне услове за остварење њихових жеља и циљева, закључио је Стаматовић.