Здрава Србија увек са народом и уз народ

Милан Стаматовић председник Здраве Србије и Арсен Ђурић председник Извршног одбора ЗС, посетили су јуче села Сеча Река и Скакавце у општини Косјерић.

Као и до сада приликом посета Косјерићу представници Здраве Србије нису држали конференције за медије давајући обећања у камере, већ су посету искористили да уз разговор са мештанима сазнају шта су реални проблеми села и како се могу решити.

Стаматовић је истакао да су проблеми села у општини Косјерић велики и да су се годинама само повећавали, али да нису нерешиви.

Окупљеним мештанима лидер Здраве Србије је рекао да су и села у општини Чајетина некада била у истим проблемима, али да су захваљујући домаћинском вођењу, великим улагањем она данас уређена. Асфатирани су путеви, изграђени нови водоводи, реконструисане школе и изграђени вртићи што општину Чајетина сврстава у једну од најбољих за живот у Србији. Млади се враћају на село, а из године у годину се повећава број новорођене деце.

Председник ИО Здраве Србије Арсен Ђурић додао је да је код локалних избора за мештане најбитније да за одговорне функције изаберу најбоље, домаћине који ће знати да одговорно и поштено управљају општином и буџетом Косјерића. Он је окупљене позвао да подрже изборну листу бр. 3. ”Домаћини да победе – Милан Стаматовић, Здрава Србија – Нова Србија, јер се на овој листи налазе часни и поштени људи.