Одбор за породицу Здраве Србије: Нема здраве Србије без здравог потомства (ВИДЕО)

Одбор за породицу Здраве Србије (ЗС) представио је данас програм својих будућих активности, а као један од кључних задатака биће спречавање продора западне индоктринације која пропагира истополне заједнице и нову родну идеологију која је у супротности са српским породичним вредностима и традицијом. Представљању рада Одбора за породицу присуствовали су Љубиша Ристић, председник Одбора за породицу ЗС,  Љубивоје Ршумовић, песник и члан Одбора за породицу ЗС, Миленко Павлов, глумац и Ранко Гојковић, православни публициста.

– У програму Здраве Србије промовишемо управо оне вредности хришћанског, православног учења, у коме истополне заједнице не могу наићи на одобравање, зато водимо рат против невидљивог непријатеља, и позивамо све грађане Србије да се одупру настојањима да се уруши српска породица, што неки покушавају да учине и кроз доношење Закона о истополним заједницама – изјавио је Љубиша Ристић, председник Одбора за породицу ЗС.  

– Децом се бавим целог живота и зато стално истичем колико је значајно да се у сваком селу у коме се рађају деца отвори вртић а након њега и библиотека, дом културе и све оно што  ће младима уградити традиционалне вредност овог поднебља – изјавио је Љубивоје Ршумовић.

Глумац Миленко Павлов поручио је да ће уколико се усвоји предложени Закон о истополним заједницама то бити подстицај нерађању и то управо у времену када је потребно да и политички актери али и комплетна српска јавност устану против феномена беле куге.

Православни публициста Ранко Гојковић указао је на опасност наметања деци прича о сексуалности и истополним заједницама још у вртићима, о чему и инострани педагози и психолози, првенствено са православног Истока, имају изузетно негативно мишљење, доводећи то у везу и са различитим болестима у старијем узрасту.