Стаматовић у традиционалној посети кошаркашицама Србије

Пред почетак пријатељске утакмице између Србије и Турске, у Туристичко-рекреативном комплеску Златибор данас је уприличен традиционални сусрет председника општине Чајетина Милана Стаматовића и женске кошаркашке репрезентације Србије, која се на Златибору припрема за учешће на Олимпијским играма у Токију. 

Том приликом, председник општине Чајетина уручио је селекторки Марини Маљковић, и нашим кошаркашицама, пригодне поклоне, пакете производа компаније ”Златиборац”, који садрже здраве масти и протеине, неопходне за исхрану сваког врхунског спортисте.

Осим са нашим кошаркашицама, председник Стаматовић сусрео се и са тренером и тим менаџером турске екипе, пожелевши им добродошлицу на Златибор.

Општина Чајетина и њен председник Милан Стаматовић дуги низ година уназад пружају подршку српским репрезентативкама пред сва велика европска и светска такмичења, укључујући и Олимпијске игре.

Сваки пут, Златибор и Чајетина, када су били домаћини кошаркашицама Србије током њихових спортских припрема, пред важна међународна такмичења, доносили су срећу, што ће се, уверени смо, десити и на предстојећој Олимпијади у Токију.