Здрава Србија основала Одбор за породицу и природни прираштај

–   Здрава Србија (ЗС) формирала је Одбор за породицу и природни прираштај, с циљем да се још више политички ангажује у спречавању изумирања нације и очувању српске традиције, али и породице која подразумева брачну заједницу мушкарца и жене, а не истополне бракове, како је предвиђено тзв. Законом о истополним браковима који је усмерен против српског друштва и државе – саопштила је Информативна служба ЗС.

– Основни циљ Здраве Србије јесте здрава породица у здравом друштву. Осим физичког веома је значајно и ментално здравље становника државе Србије, за шта упориште проналазимо у учењу Српске православне цркве и народној традицији српског народа. Узевши оба елемента у обзир, и податак да се број становника Србије сваке године смањи за величину једног града од око 40.000 становника, сматрамо да је контрапродуктивно усвајање Закона о истополним браковима и зато ћемо се у свакој прилици залагати за заштиту српских традиционалних вредности – истиче се у саопштењу Здраве Србије

Чланови новоформираног Одбора Здраве Србије су: Љубиша Ристић (вршилац дужности председника), Љубивоје Ршумовић, Урош Брзаковић, Драгослав Јовановић, др Радомир Ковачевић, Душан Ћатић, Ранко Гојковић и Јован Хонда.