Defile Sevojnom kao na pokretnoj traci

– U samo nekoliko dana, ovom opštinom koja broji tek sedam hiljada stanovnika i ima godišnji budžet od jedva 18 miliona dinara, kao na pokretnoj traci, već su prodefilovali potpredsednica Vlade i stručnjakinja za nema šta nema, pa Vučićev kumić i predsednik Izvršnog odbora naprednjaka, pa ministar omladine i sporta, pa ministar bez fotelje zadužen za informacione tehnologije, danas, evo, i ova premijerka za koju je, na prošlim izborima, navodno, glasalo 56 odsto građana Srbije, a sutra Sevojničane „za bambadava“ časti i ministar za uveseljavanje naroda i Vučićeva dvorska pevaljka Aca Lukas! Istovremeno, Vučićeva nenarodna vlast ukrala je malinarima najmanje trećinu prošlogodišnjeg roda, a desetine hiljada malinarskih domaćinstava, evo već skoro godinu dana, laže kako će problem otkupne cene rešiti niko drugi do Vučić lično – izjavio je predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS) Milan Stamatović, povodom, kako je rekao, besprizornih naprednjačkih redaljki koje se danonoćno odvijaju pred očima šokiranih Sevojničana.

On je obećao da će koalicija „Ujedinjeni pobeđujemo. Za Sevojno, za Srbiju!“ sprečiti Vučićeve raspikuće da se, političkim krivolovom, preko leđa seljaka i radnika, domognu novog mandata u ovoj varošici, jer opština Sevojno, u kojoj je godišnji izvoz po glavi stanovnika 25.000 evra, zaslužuje bolji, ali stvaran, život, sad i odmah.

Ceo tekst možete pročitati na: http://srbin.info/2018/02/12/stamatovic-clanovi-vlade-i-sns-a-defiluju-sevojnom-kao-na-pokretnoj-traci/