Избори 4. март, Севојно! До победе!

Драги земљаци,

Ви и ми из коалиције Уједињени побеђујемо. За Севојно, за Србију!

јер смо светао пример и путоказ како се све може кад се Срби сложе!

Зато што не дамо наше Севојно, потрли смо све разлике међу нашим странкама да бисмо вам, уједињени, понудили могућност да гласате за себе, своју породицу, свој завичај и своју будућност. Да вам први домаћин вашег Севојна буде ваш суграђанин, ваш познаник, ваш комшија, а не да вашим домаћинством командује човек који је узурпирао све најважније функције у нашој отаџбини! Нудимо вам прилику да се придружите малој, али снажној породици слободних градова и општина Србије, у којој су већ Шабац, Нови Београд, Параћин, али и Чајетина, односно, ваш и наш Златибор!

Усправите се, главу горе, будите поносни! Лажу вас напредњачки порезници и београдски и ужички скупљачи данка да сте мали, сиромашни и неважни — седам хиљада Севојничана, захваљујући трима вашим компанијама, има највећи извоз по глави становника у целој Србији! Запамтите: 25 хиљада евра по глави становника, сваке године, извезе један Севојничанин!

Зато вам прете! Зато вас уцењују! Зато вам се улагују и покушавају да вас поткупе! Зато вам бесплатно певају и зато вас, у овој кампањи, као хитна помоћ, даноноћно опседају сви Вучићеви омиљени дворски и страначки „певачи“!

Када 4. марта, демократски, отерамо из Севојна корумпирану Вучићеву камарилу, упозорићемо их да више ни ужички незасити напредњаци ни алава бео­ градска бирократија не могу да отимају све што зараде вредни Севојничани! Западна Србија ће наставити да буја као демократски пелцер за целу Србију.

Оздравићемо Севојно, оздравићемо Србију — за будућност наше деце и наредних поколења, али и част наших честитих предака!

Зато што живимо и живећемо овде! И немамо намеру да одавде, 4. марта увече, било куда бежимо!

Домаћински, ваш