Легитимисање учесника протеста “1 од 5 милиона” знак фашизације Србије под Вучићем

Београд, 3.3.2019 – Легитимисање учесника синоћног протеста у Београду, и то само због лепљења налепница, још један је показатељ фашизације државе под руководством Александра Вучића који је умислио да је полиција његова приватна гарда и да може да је злоупотребљава за своје личне ратове против грађана ове земље.

Јасно нам је да Александар Вучић, који седам година трује Србију својим лажима, не може да поднесе да те своје исте лажи види облепљене по улицама Београда. Међутим, недопустиво је то што своју срамоту покушава да сакрије безочном злоупотребом државних органа – тако што град преплављује полицијским аутомобилима, са налогом да пресрећу грађане и легитимишу их.

Вучић можда и може да уцењује раднике Градске чистоће да експресном брзином уклањају налепнице са његовим лажима, може да тера полицију да малтретира и застрашује грађане, али више не може сакрити истину коју зна цела Србија – да је презрен и крај му је близу.

Поручујемо му да ћемо од сада сваког дана у недељи, на сваком месту лепити налепнице са његовим лажима, па нек проба да похапси све нас, односно целу Србију.