НАЈНОВИЈИ ВУЧИЋЕВ СПОТ

У првом споту АВ је сву опозицију оптужио да води народ у пропаст и несрећу, у другом да лажемо и не признајемо тобоже фантастичне резултате режима, а у свом трећем, најновијем споту — да ће Срби и грађани Србије остати без хлеба, гладни и очајни, ако буду гласали за неког од нас а не за Вучића.

То је његова визија Србије. Или он или пропаст.

Да је то тако поставио неки прави и успешни државник, могли бисмо да разумемо овакво претеривање и мегаломанију. Али, овако бахато и саморекламерски наступати без иједног стварног резултата, са распродајом Србије странцима, са предајом Косова и Метохије Шиптарима, са бриселском капитулацијом и ко зна још све каквим тајним договорима са Европском унијом, терористима из Приштине и НАТО пактом, са Србијом која чека да јој искључе струју и извршиоци однесу шпорет и фрижидер, е то је стварно безобразлук.

У Вучићевој Србији је све окренуто наопачке и испуњено лажима. Свака реч, обећање и изјава су најобичније фолирање једног вештог и сада већ искусног преваранта. Све је засновано на застрашивању и лажним обећањима, па док траје — траје. Ионако све служи да режим напуни своје рачуне по егзотичним острвима пореског раја, а после ко те пита.

Зато му кампању и раде странци (као и све друго), јер је све само чисто маркетинг без икаквог додира са стварношћу коју живе и једва преживљавају грађани Србије.

Брже, јаче и боље у нову превару и потпуни распад наше земље. На добром путу за себе и своје кумове, рођаке и пајтосе, али не и за остатак Србије, препуштен сам себи и својој горкој судбини.

Толика је болест режимске лажи и преваре разорила нашу отаџбину, да се ово стање мора под хитно прекинути да би Србија оздравила и опоравила се од ове беде.

Другог априла се може и мора зауставити наш лет у провалију, без пилота у авиону, са распричаним отмичарем наших живота и наше среће на месту које ничим не заслужује.

Ти си нам је једина нада да би Србија стварно била на добром путу и брже, јаче и боље кренула у своју обнову!

Сваки глас против овакве власти је глас за спас Србије!