Напредњаци су лоповлук и крађу довели до савршенства (ВИДЕО)

Гост емисије „Интервју“ независне продукције Балкан Инфо био је господин Милан Стаматовић, предсједник општине Чајетина и кандидат за предсједника Србије.

Милан Стаматовић је један од оснивача Српске народне партије, али за разлику од предсједника те партије Ненада Поповића, он је са Српском напредном странком у прилично лошим односима.

Многи га сматрају једним од најпопуларнијих политичара на Златибору, зато што је већ четврти мандат на мјесту предсједника општине Чајетина.

У трку за предсједника Србије улази без подршке партије којој припада и између редова најављује да у њој неће још дуго остати.

Препоручујемо Вам да погледате комплетан интервју и сазнате више о томе како је Српска народна партија ушла у коалицију са Српском напредном странком? Да ли је Вучић преварио Ненада Поповића и зашто Милан Стаматовић не жели више да има било какву сарадњу са Александром Вучићем? Да ли је општина Чајетина имала неких проблема зато што Милан Стаматовић није хтио да уђе у Српску напредну странку? Како су у Чајетини одговорили на пријетње напредњачких батинаша и да ли би општина Чајетина напредовала да је Милан Стаматовић попустио пред притисцима СНС? Како су напредњаци лоповлук и крађу довели до савршенства и да ли је то отјерало праве инвеститоре из Србије? Зашто је држава омогућила крађу државног земљишта на Златибору и како је Милан Стаматовић то спријечио? Како Вучићев режим пљачка и отима од грађана Србије док држава пропада? Ко уништава српску пољопривреду и зашто се не подстиче извоз у Русију? Да ли је истина да Андреј Вучић смјењује и поставља директоре широм Србије и како породица Вучић злоупотребљава државне ресурсе? Да ли се Вучић тако грчевито бори да остане на власти да би избјегао одговорност за катастрофалне потезе? Зашто Вучић треба да буде срећан ако остане на власти још годину дана? Зашто опозиција не смије да опрости Вучићу и који је најбољи начин да се промијени власт? Да ли ће народ изаћи на улице ако то буде једини начин да се смијени Вучић? Али и о бројним другим занимљивим темама…

Интервју је снимљен 25.02.2017. године у просторијама независне продукције Балкан Инфо, у Београду.

Са Миланом Стаматовићем је разговарао водитељ и уредник емисије „Интервју“, Теша Тешановић.

Извор: ПРИНЦИП.МЕ