Основан Општински одбор Здравe Србијe у Ивањици

У Ивањици је основан Општински одбор странке Здрава Србија. Окупљеним члановима и симпатизерима обратили су се председник ОО у Ивањици Милан Масларевић и председник Здраве Србије Милан Стаматоивић.

Председник одбора у Ивањици присутнима је поручио да ће Одбор пратити рад и циљеве странке, а то је децентрализација Србије. Он је поручио и да се на локалу најпре мора кренути од решавања основних проблема који тренутно муче грађане, а затим стремити вишим циљевима и преписати “рецепт” Чајетине за развој планина  и искоришћавањење њихових потенцијала.

Председник странке Здрава Србија Милан Стаматовић присутне је упознао са основним појединостима везаним за странку, њене циљеве и политички програм.

У наредном период ОО Здраве Србије у Ивањици прикупљаће потпиес за изборну листу на локалу. Први на листи је председник ОО у Ивањици Милан Масларевић.

Страначке просторије у Ивањици налазе се на адреси Милинка Кушића 83. Ту ће сви заинтересовани моћи да добију и додатне информације и учлане се у ову политичку странку.