„Пораз у Чачку је ознака за почетак краја сваке власти“

Београд – Страх СНС од подршке коју председнички кандидат Милан Стаматовић има у обичном народу нигде није тако видљив као у Чачку.

“Пораз у Чачку је ознака за почетак краја сваке власти”, изјавила је шефица Стаматовићевог изборног штаба Бојана Божић.

Она је за портал Коментар-прес (www.коментарпресс.нет) рекла да “нигде није толико „честитих чланова СНС-а“ потписало подршку за Стаматовићеву кандидатуру као у Чачку.”

Стаматовића је у Чачку дочекао један од најугледнијих привредника који је стекао велику репутацију и у немачкој привреди, а Вучића је у Чачку дочекало сто аутобуса који су дошли из разних делова Србије. Нескривени страх од подршке коју Стаматовић има у Чачку и широм нашег краја је оправдан код сваког диктатора, па и код Вучића“, рекла је Бојана Божић.

Уредник листа „Чачанске новине“ Стојан Марковић упитао је одакле толика нервоза напредњака у Чачку због Стаматовићеве посете ако неко сматра да је толико моћан и да ће да „протрчи ове изборе као нож кроз сир“.

Кад у овако узаврелој атмосфери фирма каква је Електроват, а реч је о респектабилном предузећу, пристане да буде домаћин опозиционом председничком кандидату, онда се шаље снажна порука бирачима у Моравичком округу. Можда је то разлог нервозе у редовима СНС-а у Чачку“, рекао је Марковић.

Портал Коментар-прес пренео је да је чачански одбор СНС-а после Стаматовићеве посете Чачку саопштио да је Стаматовић „умишљени кандидат“ коме Чачани неће поклонити „ни мрвицу поверења“, као и да је готово незабележено да је саопштење напредњака пренео портал РТС-а као да је то реакција врха СНС-а.

Извор: Бета, vaseljenska.com