Proglašena izborna lista opozicije u Sevojnu

Izborna komisija Gradske opštine Sevojno na sednici održanoj dana 08.februara proglasila izbornu listu “Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojno, za Srbiju” koju je svojim potpisima podržalo 250 građana Sevojna. Ova lista će biti pod rednim brojem dva na glasačkom listiću. Na ovoj listi se nalaze predstavnici Zdrave Srbije (ZS), Demokratske stranke (DS) i Demokratske stranke Srbije (DSS), a listu su podržali i Pokret slobodnih građana, Socijaldemokratska stranka, Liberalno-demokratska partija, Narodna partija i Nova Srbija.

“Nije se postavljalo pitanje koliko će ko imati odbornika i koliko će kome pripadati procenata već smo se rukovodili time da nam lista bude popunjena časnim, poštenim ljudima, bez obzira na političko opredeljenje i pripadnost – izjavio je Milan Stamatović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije (ZS), prilikom predaje liste, dodajući da se isključivo lokalnom politikom, kao što je to učinjeno u Čajetini, Vučić može pobediti. To je moguće, mi u to verujemo i svi ovi ljudi koji su se okupili oko nas, zato ćemo 4. marta slaviti jer će Sevojno najvećeg diktatora Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku poslati u istoriju – zaključuje Stamatović.

Kandidati za odbornike izborne liste Ujedinjeni pobeđujemo, za Sevojno, za Srbiju:

 1. Bogosav Mihailović
 2. Avram Ilić
 3. Marija Kosić
 4. Željko Šuljagić
 5. Žiko Stikić
 6. Jelena Božović
 7. Miloš Grujičić
 8. Milan Đoković
 9. Jasmina Marković
 10. Đorđe Stevanović
 11. Vladimir Matijašević
 12. Slobodanka Sokić
 13. Slavica Vesović
 14. Milan Brković
 15. Milovan Mirković

 

Kompletan tekst možete pročitati na linku:  https://zlatibor.tv/video/proglasena-izborna-lista-opozicije-u-sevojnu/32170/