Само Вучићу у Србији треба обојена револуција

Гост Србин.инфo био је председнички кандидати и дугогодишњи председник општине Чајетина Милан Стаматовић.

„Данас никоме у Србији не одговара никаква револуција сем режиму. Ако они причају о томе они је и прижељкују. Режим покушава на разноразне начине да продужи свој мандат, а то би било веома погубно за наш народ”, рекао је Стаматовић у разговору са главним одговорним уредником Србин.инфо, Дејаном Петром Златановићем.

„Разговарајући са осталим опозиционим кандидатима нико од њих није имао такве жеље и ставове, то једино чујемо од владајућег режима. То треба да предупредимо, да победимо на изборима да не би дошли на у ситуацију да они користе неке прилике и несрећу српског народа па уз помоћ новца који су зарадили нечасно се бавећи политиком, а чињеница је да најближе окружење Вучића има огроман новац, а са тим новцем могу да предузимају озбиљне акције. Сматрам да нема никаквих индиција и организације која би то правила”, подвукао је Стаматовић, а затим наставио.

„Били смо сведоци последњих демонстрација како су се завршиле. На срећу није било пуно штете по нашу државу. Било је жртава и тим породицама је то највећа жртва. Сваки живот који се се изгуби је много, а сваки живот који се сачува је добро. Нико од нас не прижељкује тај сценарио, и моја порука режиму је да више не плаши народ. Њихова владавина у задњих неколико година се заснива на страховима, да ли ће бити атентата на премијера, да ли ће бити војног удара, да ли ће бити револуције… Они покушавају и владају страховима. Поред ових страхова имате и егзистенционалне природе, да ли ћете изгубити посао, да ли ћете се борити за парче хлеба, да ли ће вам бити празан фрижидер… Премијер и влада овом народу треба да шаљу једну позитивну поруку, да шире оптимизам, а не страхове. Овако режим одводи у апстиненцију 4 000 000 људи, а ја желим да пробудим те људе да узму ствари у своје руке. Морамо да кажемо доста је више застрашивања.”

“Ја сам политичку дискриминацију осетио на својој кожи. Нисам дозволио да ме неко гази и уцењује већ сам покренуо народ у Златиборском округу и мислим да ће овом актуелном режиму претити са Златибора јер тамо људи не знају за страх”, закључио је Стаматовић.