СНС не може да скупи ни 100 присталица, па их довозе аутобуси

“Када СНС оде са власти отвориће се архиве и испитивати њихови послови, јавне набавке, као и учешће породице Александра Вучића у свему томе”, казао је Стаматовић

Предсједнички кандидат Милан Стаматовић изјавио је данас у Чачку да Александар Вучић и Српска напредна странка (СНС) “злоупотребљавају законе и Устав” и да ће због тога морати да одговарају, али да се то неће догодити док су на власти.

“Када СНС оде са власти отвориће се архиве и испитивати њихови послови, јавне набавке, као и учешће породице Александра Вучића у свему томе. Наравно, ми сада не можемо да имамо све доказе за ове тврдње, с обзиром да су све институције под њиховом контролом”, рекао је Стаматовић.

Он је додао да СНС не може да скупи у градовима ни 100 људи за митинге и да зато морају присталице да довозе аутобусима.

“Нико из Чачка нема храбрости да им каже да у том граду не могу да скупе 100 људи, него на митинг морају да довезу 100 аутобуса из цијеле Србије. То су очајнички потези који представљају почетак краја ере СНС и Александра Вучића”, рекао је Стаматовић.

Стаматовић је данас посјетио чачанску компанију “Електроват”.

Извор: Вијести