Edit

О нама

Заједно ми људи постижемо више него што је било која појединачна особа икада могла сама.

Контактирајте нас

 СНС не може да скупи ни 100 присталица, па их довозе аутобуси

“Када СНС оде са власти отвориће се архиве и испитивати њихови послови, јавне набавке, као и учешће породице Александра Вучића у свему томе”, казао је Стаматовић

Предсједнички кандидат Милан Стаматовић изјавио је данас у Чачку да Александар Вучић и Српска напредна странка (СНС) “злоупотребљавају законе и Устав” и да ће због тога морати да одговарају, али да се то неће догодити док су на власти.

“Када СНС оде са власти отвориће се архиве и испитивати њихови послови, јавне набавке, као и учешће породице Александра Вучића у свему томе. Наравно, ми сада не можемо да имамо све доказе за ове тврдње, с обзиром да су све институције под њиховом контролом”, рекао је Стаматовић.

Он је додао да СНС не може да скупи у градовима ни 100 људи за митинге и да зато морају присталице да довозе аутобусима.

“Нико из Чачка нема храбрости да им каже да у том граду не могу да скупе 100 људи, него на митинг морају да довезу 100 аутобуса из цијеле Србије. То су очајнички потези који представљају почетак краја ере СНС и Александра Вучића”, рекао је Стаматовић.

Стаматовић је данас посјетио чачанску компанију “Електроват”.

Извор: Вијести