Стаматовић: Хоћемо здраву Србију а не отровну храну из ЕУ!

Нећемо у Европску унију, ако је услов за то, да већ од септембра, предамо српску земљу у руке туђинцима, а од њих добијемо затровану ГМО храну –изјавио је Милан Стаматовић, кандидат за председника Србије. Он је истакао да уместо новог робовласништва и отрова и отпада који стиже из ЕУ, хоћемо да сејемо српске њиве и једемо здраву, српску храну као наши дуговечни преци који су најбољи доказ да је сигурно и здраво само оно што си узгајао “као за себе“.

Стаматовић упозорава да ћемо применом Споразума о стабилности и придруживању (ССП), од 1. септембра, изгубити земљу, наше највеће богатство и огромне пољопривредне површине које су једини извор хране. Председник општине Чајетина, додаје, да ни по коју цену не смемо да дозволимо да акуелна власт поклања српске оранице и њиве странцима већ треба да се угледамо на друге одговорне земље, попут Мађарске и Пољске које су сачувале сопствено земљиште,упркос томе што су постале део Европске уније.

Није ли довољно што нас је злочиначки НАТО бомбардовао и починио страшан геноцид над здрављем грађана Србије, затровао нашу земљу, воду и ваздух, а сад хоће да нам одузму право на здрав живот и да обрађујемо своје парцеле, само под изговором да ћемо постати модернија и богатија земља ако постанемо чланица Европске уније – закључује Милан Стаматовић.