Стаматовић: Хвала Српској листи што је открила трагове налогодаваца кампање која је резултовала ликвидацијом Оливера Ивановића!

Чајетина, 01.10.2018 – Хвала Вучићевој “(Анти)Српској листи” са Косова и Метохије (КиМ) што је, у истом дану када им је у походе на Газиводе долазио њихов председник Хашим Тачи, поново запретила да ће, по нашим кућама, вијати све нас из српске опозиције који не аплаудирамо њиховој и велеиздајничкој политици њиховог вође Вучића, јер је овом претњом тзв. Листа несвесно открила и нове трагове који воде ка наручиоцу погромашких ТВ постова који су резултовали јавним стрељањем Оливера Ивановића – изјавио је Милан Стаматовић, председник Иницијативног одбора Здраве Србије (ЗС) која, ево, већ девет и по месеци тражи одговор на питање ко је отворио “сезону лова на Оливера”.

– ТВ “Мост” из Звечана је већ потврдила да је спотове против покојног Оливера на тој телевизији наручила управо ова Вучићева “(Анти)Српска листа”. Жељко Митровић и ТВ “Пинк” су, изгледа, још под омертом, тј. заветом ћутања, али не пада снег да покрије брег, већ да свака зверка открије свој траг. Круг се сужава. Дакле, Ивановићево “ТВ убиство”, путем поштоноша из тзв. Листе, могли су да нареде само два политичка субјекта: “Листин” коалициони партнер који је гласовима “(Анти)Српске листе” и изабран за косовског премијера, Рамуш Харадинај, или неки посебно важан командант тзв. Листе, са адресом у Београду – објаснио је Стаматовић, позивајући самозване представнике Срба са КиМ у влади терористе Харадинаја да коначно саопште пуну истину о убиству Оливера Ивановића и, макар, спасу себи душу.