СТАМАТОВИЋ ИЗНЕО ОПТУЖБУ НА РАЧУН ВУЧИЋА Браћа славила у Бечу прву милијарду евра
– Јавна је тајна да се у Србији преузимају фирме од успешних бизнисмена, написао је на свом Фејсбук налогу председник општине Чајетина Милан Стаматовић и лидер Здраве Србије. Према Стаматовићем речима, браћа (Вучић) су недавно у Бечу прославила прву милијарду евра коју су стекли на та начин.
 – Браћа су прославила у Бечу прву милијарду евра, отели су многе фирме, рекетирају, уцењују, прате и прислушкују породице, децу, жене неистомишљеника, отимају бање, желе и Златибор…” ово и много тога имам прилике да чујем у разговору са пословним људима, који су нажалост преживели и доживели да им неко узима фирме, да им не да да инвестирају. Заиста не могу да останем нем на ова и многа друга сазнања, која су јавна тајна у Србији. Можда би било боље за мене да живим ружичасти живот са Пинка, али то ипак остављам онима који верују да је Србија Швајцарска, а да је Вучић некакав спаситељ и мученик без динара у џепу који спава и једе једном годишње, написао је Стаматовић.

О преузимању фирми од стране Вучића и његових сарадника, први је проговорио прошле године некадашњи председник Србије Борис Тадић у интервју за недељник НИН.

 – Вучићеви најближи сарадници, браћа и кумови, контролишу софтверску индустрију, изградњу путева, трговину струјом и пољопривреду. Вучић ствара економску моћ која би требало да његов пораз на изборима учини ирелевантним, јер ће имати све полуге управљања земљом у својим рукама…

Tекст преузет са сајта: https://srbin.info/2018/04/26/stamatovic-izneo-optuzbu-na-racun-vucica-braca-slavila-u-becu-prvu-milijardu-evra/