СТАМАТОВИЋ ПОРУЧИО ВУЧИЋУ: Нек се квислинг пријави на следеће изборе у “Репубљик е Косова”
– Нека се Александар Вучић одмах поздрави са својом политичком будућношћу у сувереној Србији, уколико, можда већ у октобру, као што се шушка међу његовима, распише неке октроисане изборе или, не дао Бог, преварни референдум ради добијања подршке за озваничење предаје Косова и Метохије – поручио је Милан Стаматовић, челник Здраве Србије (ЗС), која је један од суоснивача настајућег Савеза за Србију (СзС).

Стаматовић каже да је реаговао поводом “оперативно-радног састанка код ратног злочинца и Вучићевог коалиционог партнера Рамуша Харадинаја, на коме је Вучићеву “Српску издајничку листу” предводио неки, косметским Србима по злу познати, Милан Радојичић”.

– Вучићева пропаганда је покушала то да сакрије од грађана Србије, али не пада снег да покрије брег, већ да свака зверка открије свој траг. Вучића је, мислећи да то чини у најбољем интересу свог албанског народа и свог политичког пајтоса Вучића, офирао Беџет Пацоли изјавом љубави нашем златоустом велеиздајнику, тј. реченицом да ће Вучића “запамтити историја јер је први човек који је дошао на власт у Београду и није рекао: Косово је наше”!? – објаснио је Стаматовић, упозоравајући да су се, све будуће чланице СзС, већ усагласиле да више никада неће прогутати Вучићеву “удицу” у виду изласка на било какве октроисане изборе и слично фалсификовано народно изјашњавање и тиме дати легитимитет “велеиздајничком режиму”, све док се не обезбеде услови за равноправну кампању.

Стаматовић зато предлаже Вучићу да се, ако “кани побиједити”, пријави на следеће изборе у “Репубљик е Косова”. Он је Вучића назвао квислингом на функцији председника Србије који најдиректније потпомаже тзв. незавност Косова.

Текст преузет са: http://www.pravda.rs/2018/7/13/stamatovic-porucio-vucicu-nek-se-kvisling-prijavi-na-sledece-izbore-u-republjik-e-kosova/