Стаматовић: Приводе крају распродају природног блага

У току је крчмљење имовине државе Србије на Косову и Метохији, целокупне привредне, путне, телекомуникационе, енергетске инфраструктуре, рудних резерви на тој територији, изјавио је будући кандидат за председника Србије Милан Стаматовић.

Он каже да се ради о вредности која се процењује на око 400 милијарди евра.

Додаје да је на делу и “привођење крају распродаје природних богатстава у Србији, земљишта, српских бања и геотермалних изворишта воде”. Стаматовић је истакао да се све то чини уз знање и дозволу двојне личности која се, у једној реченици, лажно представља као премијер, а у другој као председник Републике, иако он тренутно није ни једно ни друго.

“Овај режим је дозволио странцима да од 1. септембра купују наше пољопривредно земљиште које је највеће природно благо Србије”, каже Стаматовић и додаје да то није крај распродаје српске имовине и да се управо сумњиви ”трагачи за златом” смуцају Србијом и прекопавају је тражећи никл.

“Обећавам да ћу сачувати нашу дедовину и спречити даљу колонизацију државе, а у заједници са Србијом, и српску Црну Гору и наше, вековне српске земље с оне стране Дрине, Саве и Дунава. Кад победим ове распикуће, цела Србија ће бити златна и берићетна као Златибор “, закључује Милан Стаматовић.