Стаматовић: Режим прети кандидатима “Здраве Србије” у Косјерићу

Кандидат на изборима за председника Србије Милан Стаматовић је у понедељак у разговору са грађанима Косјерића упозорио “на нападе локалног одбора Српске напредне странке из Косјерића усмерене против групе грађана ‘За здраву Србију’ у току кампање за локалне изборе у тој општини”, саопштила је информативна служба Милана Стаматиовића.

Милан Стаматовић је позвао грађане Косјерића да пријаве сваку врсту узнимиравања.

“Позивам грађане Косјерића да пријаве сваку врсту узнемиравања у току изборног процеса које локални одбор Српске напредне странке увелико усмерава против листе групе грађана ‘За здраву Србију – Милан Стаматовић – Косјерић’ на долазећим општинским изборима”, изјавио је кандидат за председника Србије Милан Стаматовић.

Он је назвао дрскошћу претње “премијера – председника” Вучића њему као председничком кандидату који мења свога представника у Републичкој изборној комисији, наглашавајући да је управо помињање Управног суда “преко кога Вучић намерава да оствари своје нелегитимне циљеве још један доказ да су ово били најнерегуларнији избори од 1990. године”.

Током разговора са Косјерцима у центру града, на други дан Ускрса, рекао је да су “избори у Косјерићу велики тест за ову групу грађана и “база за оснивање нове здраве партије која ће мењати Србију из унутрашњости”, додавши да пелцер са Златибора може да се пренесе на све локалне самоуправе Златиборског округа.

“Косјерић може да се опорави, да се врати на славне стазе успеха, јер наша ГГ “За здраву Србију”, на челу са Жељком Продановићем, зна како да искористи фантастичне потенцијале за домаћинско управљање општином Косјерић”, истакао је Стаматовић.

Нагласио је да “режим распикућа добро зна од кога му прети највећа опасност на изборима у Косјерићу, јер је, као председнички кандидат, Стаматовић овде освојио друго место”, наводи се у саопштењу.

Извор: Бета,РТС