Стаматовић: Вучић, заједно са својим сабратом Милом, бедно ољагао Русију

Tо што Хашим Тачи стројевим кораком гази ка формирању албанске војске на Косову и Метохији, не брине много нашег самозванца и распикућу Вучића јер он немилосрдно злоупотребљава премијерску функцију и у финиш председничке кампање бескрупулозно покушава да, на своју страну, увуче, данас Ангелу Меркел, сутра Бакира Изетбеговића, прекосутра, уз помоћ несрећног Николића, и честите Кинезе, изјавио је председнички кандидат Милан Стаматовић, поводом најновије Вучићеве лажи о томе да ће ове недеље паузирати у председничкој кампањи због наводних државничких обавеза.

„Планирао је велеиздајник да се, до краја кампање, непозван, утрпа и самом Путину у госте“, каже Стаматовић и позива руског председника да премијера Србије нипошто не прима до 2. априла и да не заборави да је тај исти Вучић, заједно са својим сабратом Милом, бедно ољагао Русију, оптужујући је за покушај државног удара у Црној Гори.

Стаматовић подсећа да је управо тим чином потврђена Вучићева подршка недемократској власти у Црној Гори, у којој је српски народ најугроженија мањина у Европи, и његова спремност да, ради својих личних интереса, заборави на вековно пријатељство са братском Русијом.