Стаматовић за расписивање ванредних парламентарних избора

Чајетина – Председник Општине Чајетина и будући кандидат на изборима за председника Србије Милан Стаматовић затражио је данас расписивање ванредних парламентарних избора и саопштио да тим поводом већ води разговоре о формирању изборне листе.

“Захтевам од Александра Вучића да у понедељак нареди свом помоћном особљу Томиславу Николићу и Маји Гојковић да распишу ванредне парламентарне изборе, а као кандидат народа и часне Србије, обавештавам јавност да већ водим разговоре са представницима регионалних странака, покрета, удружења грађана и угледних појединаца из целе Србије ради формирања јединствене народне изборне листе за Народну скупштину”, навео је Стаматовић.

Он је оценио да су превремени парламентарни избори једини начин да се “заустави срљање садашњег ауторитарног режима у бездан диктатуре”.

“Из дана у дан присуствујемо правом рату унутар владајуће коалиције, па и саме Српске напредне странке, за премијерски трон, за владарев престо, иако је краљ самозванац политички жив”, закључио је Стаматовић.

Извор: Бета