СЗС: Србија се претвара у земљу сиромаштва и јефтине радне снаге

Нова Варош, 17.10.2018 – Лидери Савеза за Србију поручили су вечерас на трибини у Новој Вароши да се Србија претвара у земљу сиромаштва и јефтине радне снаге и да се таквој политици могу супротставити само ако су јединствени.

Председник Демократске странке Зоран Лутовац је рекао да је данас у Србији храброст да се чује другачије мишљење и истакао да на Међународни дан борбе против сиромаштва итекако морамо да се позабавимо том темом. Власт ствара лажну слику тренутног стања уз помоћ статистике и виртуелне реалности, која нема везе са стварношћу, рекао је Лутовац.

Председник Здраве Србије Милан Стаматовић поручио је да нико нема право да поклања државну имовину. Истакао је да су људу који су у Савезу, док су били на власти, можда чинили неке грешке, али никада нису поклањали будућност наше деце.

Председник покрета Двери Бошко Обградовић је казао да постоји нешто изнад идеолошких разлика, а то је опште добро. То је заустављање одласка младих из Србије, крађе грађана, претварања радника у јефтину радну снагу. Решење је формирање владе стручњака у којој неће седети нико од опозиционих лидера, истакао је Обрадовић.