У Ивањици отворена канцеларија странке Здрава Србија

Ивањица, 2.3.2019 – У Ивањици је данас отворена канцеларија Здраве Србије. Тим поводом уприличена је конференција за новинаре на којој је говорио председник ове политичке партије Милан Стаматовић.

„Због великог интересовања грађана Ивањице одлучили смо да овде отворимо десету по реду канцеларију Здраве Србије. Надам се да ћемо у Златиборском, Моравичком и Рашком округу успети да направимо добар резултат, што и јесте циљ наше партије. У наредном периоду ћемо се трудити да покријемо ова три округа са нашим канцеларијама, како бисмо затим почели формирање општинских одбора“, рекао је Стаматовић.

Стаматовић је рекао да модел успешног развоја Чајетине и Златибора, који припада овој општини, готово у целости може да се примени и на све друге општине у Србији, ако има воље. То се, како је рекао, односи и на Ивањицу у којој се уз домаћинско пословање и власт без лидера може пристојно живети од сопствених ресурса. Ивањица основне предуслове за то има, а то су природна богатства и људски ресурси.

На новинарско питање, да ли је тачно да је изнајмљени простор за потребе Здраве Србије у Ивањици отказан у последњем тренутку, Стаматовић је одговорио потврдно, рекавши да не може да верује да је власник објекта изнад Туристичке организације општине Ивањица, по његовим речима, под притиском отказао уговорени закуп стана.

„То је застрашивање, плашење и уцена народа. Није онда чудо што се окупљају на улицама и све ће их више бити у времену које долази. Ако неко мисли да може да забрани издавање у закуп приватног стана за страначке просторије, онда се грдно вара. То је пут без повратка“, рекао је Стаматовић.

Привремене страначке просторије Здраве Србије биће у улици Милинка Кушића на броју 23.

Извор: ГЗС/ Инфо лига