УСТАНИ ЗА КОСОВО: Референдум за Србију, за одбрану јужне српске покрајине!

Народна иницијатива “Устани за Косово!” припрема 100.000 потписа за расписивање референдума против поделе или одрицања од КиМ!

 П Р О Г Л А С

Браћо и сестре, српски народе, грађани Србије!

Западне силе захтевају да власт у Србији хитно потпише „правно обавезујући споразум” којим би се сепаратистичким „властима” у Приштини пружило de iure признање и омогућио улазак у Уједињене нације, а Србија трајно одрекла своје највеће светиње — Косова и Метохије.

Уместо да одбаце овај ултиматум, појединци покушавају да нас убеде да је Косово „одавно изгубљено”, да „никада више неће бити наше” и да зарад испуњавања услова ЕУ треба заувек да се одрекнемо: Грачанице и Газиместана, Пећке патријаршије и Високих Дечана, царског Призрена и јуначких Кошара, али и више стотина милијарди евра вредних природних и других богатстава, 17% територије Републике Србије, 250.000 прогнаних из јужне српске покрајине и преко 150.000 Срба који живе и опстају на Косову и Метохији.

Да бисмо се успешно супротставили цепању Републике Србије, потребно је да сви ми, који не пристајемо на предају Косова и Метохије, храбро, јасно и гласно станемо у одбрану Устава Србије, државотворног права српског народа и Светолазаревског завета.

Зато Вас позивамо да подржите народну иницијативу за расписивање референдума на коме ће грађани Србије изнети одлучан став:

Не пристајемо на поделу Косова и Метохије, као ни на „правно обавезујући споразум” између Србије и такозваног „Косова” којим се тој самопроглашеној, лажној „држави” омогућава улазак у Уједињене нације.

Масовно изјашњавање грађана за одбрану Косова и Метохије — наше Старе Србије — јесте једини, а уједно и најбољи начин да правним средствима спречимо велеиздају и очувамо сувереност и целовитост државе Србије, која је потврђена и Резолуцијом УН 1244, али и подршком Русије, Кине, пет чланица Европске уније и бројних других земаља које укупно чине две трећине човечанства.

За расписивање референдума потребно је 100.000 потписа грађана Србије. Потребни сте Ви! Уз Божију помоћ и Вашу подршку, 100.000 потписа ћемо предати Народној скупштини Србије до Видовдана, 28. јуна 2018. године.