Ужички СНП подржао Милана Стаматовића

Градски одбор Српске народне партије у Ужицу неће подржати канидидатуру Александра Вучића, већ “комшију” из Чајетине који је са Ненадом Поповићем основао СНП.

Кандидат за шефа државе и председник општине Чајетина Милан Стаматовић недавно је раздужио чланску карту странке чији је некада био заменик председника, а разлог је био Поповићева подршка Вучићу. Сада и ужички СНП окреће “ћурак” против става странке и ставља се на страну Стаматовића.

Милану Стаматовићу смо дали подршку због резултата које има иза себе у вођењу Општине Чајетина, због програма за који се залаже, помоћи које је у више наврата пружао у Ужицу – каже Владан Виријевић, председник ужичког СНП.

Виријевић је једини одборник СНП-а у ужичкој скупштини и део је владајуће већине на челу са СНС.

Европа да, ЕУ не, чланство у Европској унији није и не треба да буде приоритет Србије с обзиром да је ЕУ у кризи задњих неколико година и да је то брод који тоне, каже ужички СНП. „Председнички кандидат Стаматовић истиче да је Русија увек помагала Србији и давала јој многе економске олакшице и била искрени и једини прави пријатељ Срба кроз векове и зато Руска Федерација треба да буде најважнији економски и политички партнер Србије – кажу у ужичком СНП

Извор: blic.rs

Виде: ТВ 5 Ужице