Edit

О нама

Заједно ми људи постижемо више него што је било која појединачна особа икада могла сама.

Контактирајте нас

 Велика битка нашег доба

„…о, душа је важнија од свих светова. То је вечно у теби, човече. То је оно што не умире.“

Ава Јустин Поповић

Србија, у недељу, 2. априла излази на изборе и доноси одлуку ко је први међу једнакима, ко је човек који ће нас следећих пет година представљати пред светом и пред нама самима. Тог дана, не бирамо само председника већ и своје лице пред својом историјом и будућношћу, прецима и, још важније, својим потомцима. На нашу жалост и срамоту, подгузна мува Ангеле Меркел која новцем отетим од српских пензионера и радника плаћа пријатељство Клинтона и Блера, онај који је српску децу слао у смрт да би данас пировао са њиховим џелатима. Силовани и уцењени медији које је ставио под шапу, одрађују свој прљави посао. Бљују лажи о свима који му се супростављају само да би он отео још један комад власти и утолио своју незајажљиву глад за моћи. Онај који нашу земљу поклања својим арапским пријатељима, кукавица која се плаши дуела са политичким противницима, жели да постане апсолутни господар живота у овој дивној земљи.

Србијом влада страх. Узурпатор га шири преко своје пропагандне машинерије покушавајући да сломи и дух народа који је последња брана његовој деспотији. Заборављају и он и његови трабанти да то нису успели ни много већи и јачи од њега. Дух слободе у Србији одувек живи. На њему је изграђена, са њим је живела и опстајала вековима.

Те недеље, Србија се брани на бирачким местима. Својим гласовима бранимо све оно што волимо у овој земљи, њене ливаде, шуме, планине, реке, бранимо разум, достојанство и образ своје отаџбине и свог народа. Какви год да буду резултати, после тог дана знаћемо колико има оних које не може застрашити, уценити и купити. И то је његов највећи страх и најтежи пораз.

2. априла идемо на изборе. Требало би да славимо тај дан. Треба извести трубаче на улице, певати из свег гласа, поносно развити барјаке слободе и славити победу части, поштења, доброте, пристојности и свега онога што нас чини људима. 2. Априла идемо на изборе и Србији враћамо њену душу.