Вучићу, само ти дијете, ради свој посао!

Поводом пуштања у рад лифта без употребне дозволе у Ужицу,  председнички кандидат Милан Стаматовић изјавио је:

У Ужицу, у присуству напредњачког градоначелника, као најкраћу везу старог железничког моста и шеталишта на траси бивше ускотрачне пруге, министарка правде лично (!) свечано отворила лифт, намењен, између осталог, и особама са инвалидитетом и мајкама са децом у колицима – а све без употребне дозволе!

Усред Новог Пазара, на само километар-два од најстаријег храма на Балкану, Цркве светог Петра, и зидина старог Раса, народни посланик Муамер Зукорлић, у замену за подршку Вучићевој председничкој кандидатури, и уз халал сертификат министарке грађевине, без иједне ововремене дозволе – лицемерно се позивајући на османлијске фермане из далеких земана 16. века – слободно зида своју ругобу до неба.

Истовремено, Вучићева ненародна Влада којој закон очигледно „лежи у топузу“, нама Златиборцима прети кривичним пријавама и хапшењима уколико се дрзнемо да наставимо градњу „Златне гондоле“.

Е, па, Александре Вучићу: Ево нас, ето вас државних распикућа Вучића и свих ваших вучића, а ускоро биће и нова „Златиборска народна моба“ – ми ћемо гондолу да градимо, а како је то својим џелатима рекао свети старац Вукашин: „Само ти, дијете, ради свој посао.“

Више детаља о отварању лифта без употребне дозволе можете прочитати овде.