ЗАРАТИЛИ ЧАНАК И СТАМАТОВИЋ ЗБОГ РУСИЈЕ! “ВУЧИЋЕВ И ЧАНКОВ ПАКЛЕНИ ПЛАН НЕЋЕ УСПЕТИ!”

Изјава председничког кандидата Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненада Чанака да енергетски споразум са Русијом треба раскинути и позив Русији да Србији врати НИС и да „иде кући” разбеснели су његовог противкандидата Милана Стаматовића!

Расистичком претњом Русији и руским инвеститорима да „иду кући” из Србије Чанак је признао шта је његов задатак, који ће у овој кампањи одрадити за свог послодавца и скупљача потписа Вучића: да честите грађане Србије заплаши „опасношћу која долази из Москве”, да делу гласача огади и Русију и све руско и да их све заједно натера да свој глас дају лажном самозваном „регионалном лидеру и гаранту мира и стабилности у региону” – Вучићу. Али Вучићев и Чанков паклени план неће успети. Више од три четвртине грађана Србије је против уласка у ЕУ, уколико је услов за то увођење санкција Русији и раскид економске сарадње са њом! Успут, да није било руског „Гаспрома”, Србија би се ове зиме смрзавала, а НИС би био обична нафтна пиљарница, а не енергетски гигант Балкана“ – навео је Стаматовић.

Подсећања ради, Ненад Чанак је рекао да су из разних политикантских разлога Русији поклоњена наша рудна богатства, нафта и природни гас, заједно са читавом нафтном индустријом.

-“Године су прошле, а обећања нису испуњена. Косово је независно, јужног тока нема, вратите нам НИС и идите кући“ – навео је Чанак.

Извор: ало.рс