ЗДРАВА СРБИЈА БГД Реакција Вучићевих кербера потврда да је Стамат погодио у центар

Увреде и паничне реакције кербера Александра Вучића су само потврда да је Милан Стаматовић био у праву када је рекао председник Србије причом о борби против беле куге жели да замаскира издајничку политику по питању Косова и Метохије, саопштава београдски одбор Здраве Србије.

 – Реакција потпредседника СНС Марка Ђурића је најбоља потврда да је Стаматовић погодио суштину. Вучићева прича како је нас све мање, а Албанаца на Косову све више, није ништа друго до спиновање јавности у намери да је убеди како би било боље да се одрекнемо јужне покрајине и наводно демографски сачувамо остатак Србије – наводи се у саопштењу београдског одбора Здраве Србије. Ђурић је претходно оценио да Милан Стаматовић користи политичке теме од државног значаја да би прикрио своје „махинације“ и „незаконите радње“.

– Када оптужбе о „незаконитим радњама“ стигну из СНС картела, који као канцер нагриза све поре у нашем друштву, онда је реч о врхунском лицемерству напредњачког руководства. Такође, Ђурић се позива на морал и некакав искривљен систем вредности, а зна се коме су уста највише пуна морала – поручују из Здраве Србије.

Текст преузет са https://srbin.info/2018/03/20/zdrava-srbija-bgd-reakcija-vucicevih-kerbera-potvrda-da-je-stamat-pogodio-u-centar/