Жељко Продановић: Запошљавање младих – пут оздрављења Косјерића!

Косјерић, 19. април 2017 – Пољопривреда и туризам су најважније компаративне предности Косјерића и зато ће “Здрава Србија”, као будућа нова власт, субвенцијама омогућити младима до 30 година низ погодности за подизање нових засада под малином и другим воћарским културама, као и отварање етно-села и иницирање других пројеката из области сеоског туризма – изјавио је Жељко Продановић, први на листи Групе грађана “За Здраву Србију – Милан Стаматовић – Косјерић”, на локалним изборима који ће бити одржани 23. априла. 

Продановић истиче да ће се ГГ ”За здраву Србију” заложити да млади образовани људи, пореклом из ових крајева, а који су завршили факултете са усмерењем првенствено на пољопривреду и туризам, имају приоритет при запошљавању и могућност за даљи лични развој који би и непосредно и посредно допринео напретку читаве општине Косјерић.

У најкраћем року ћемо отворити канцеларију или оделење златиборске канцеларије за привредну сарадњу са Руском Федерацијом у Косјерићу, у којој ће, такође, бити места за младе и образоване кадрове, али и чијим посредством ћемо помоћи младим пољопривредницима да пласирају своје производе на руско тржиште – закључио је Жељко Продановић.