Zorani Mihajlović krivična prijava za klevetu!

Čajetina, 20.5.2017 – Vođa antisrpskog lobija u Srbiji i ministarka opšte prakse u Vučićevim vladama od 2012. naovamo samo je potvrdila ono što je portal jednog od Vučićevih glavnih medijskih atentatora „predvideo“ pre dva dana – posle hapšenja koje mi najavljuju već skoro godinu dana, izgleda da sam, na kraju, ipak osuđen na streljanje – izjavio je, povodom gnusnih optužbi ministarke građevinarstva Zorane Mihajlović, očigledno prouzrokovanih jučerašnjim dostojanstvenim protestom Zlatiboraca ispred Vlade Srbije, predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović.

 Bezobrazluk i drskost ove ministarke za sve i svašta koja se javno hvali da je “zapadni igrač”, nema granice: ona se Zlatiborcima smeje u lice i kaže da možemo da ležimo ispred ministarstva, ali ona neće da potpiše dozvolu. Kao da je pečat za dozvolu ponela iz rodne Tuzle, kao da ga je od nekoga dobila u amanet, ona veruje da je će sto puta ponovljena laž da postane istina. Ali, Zlatiborci njoj i njenom šefu nisu poverovali ni na poslednjim izborima gde su naprednjačke kabadahije i raspikuće doživele ponižavajući poraz. Otuda njena osvetoljubiva hajka na nas koji tražimo svoje pravo na rad, braneći svoju dedovinu I očevinu, državnu zemlju od naprednjačkih uzurpatora. – rekao je Stamatović, uz očekivanje da će se, zbog par iskopanih rupa na državnoj zemlji, naći na optuženičkoj klupi zajedno sa Malim, muftijom Zukorlićem i braćom Vučić, jer sve što su oni radili, bolje rečeno, rušili radili su bez ikakve dozvole, ali I bez obraza.

Stamatović je rekao da se tvrdnjom da na Zlatiboru caruje “organizovani kriminal” i da će to ona sprečiti formiranjem naprednjačkog rezervata “Park prirode”, Vučićev rećim potpuno razotkrio.

-Posle ovoga, nema nazad! Mi idemo napred I izgradićemo svoju gondolu I sačuvati našu zemlju, a raspikuće neka čine što je njihovo. Što reče sveti mučenik Vukašin pred klanje: Vi, djeco, samo radite svoj posao! – rekao je Stamatović, najavljujući protiv Mihajlovićeve krivičnu prijavu za klevetu.