Здрава Србија у коалицији са ДСС и ПУПС предала изборну листу у Чајетини

Представници изборне листе “Милан Стаматовић Здрава Србија-ДСС-ПУПС” предали су данас Општинској изборној комисији у Чајетини листу са 31 кандидатом, за предстојеће локалне изборе у тој општини који ће се одржати 26. априла.

Надамо се добром резултату на предстојећим изборима, јер све што смо до сада радили, радили смо у интересу грађана, а не у свом личном интересу. Имамо право да затражимо подршку наших грађана за још један мандат јер политичка ситуација у Србији нам даје право за то. Били смо часни, одговорни и поштени према свом послу и према бирачима тако да ће Здрава Србија, у коалицији са ДСС и ПУПС, сигурно остати на власти у Чајетини – рекао је Милан Стаматовић, носилац листе, председник Здраве Србије и председник општине Чајетина.

Желим још једном да се захвалим свим нашим бирачима на досадашњој подршци, и сигуран сам да ће резултат на овим локланим изборима бити још бољи него на претходним, када смо освојили убедљивих 57 одсто гласова бирача у Чајетини –  закључио је Стаматовић.