Здрава Србија (ЗС) је након учешћа на локалним изборима у Зајечару, одлучила да отвори страначке просторије у том граду, како би што ефикасније реализовала свој политичким програм и помогла развоју целог краја. Отварању канцеларије ЗС у Зајечару  присуствовали су Милан Стаматовић, председник Здраве Србије, Верољуб Стевановић, потпредседник странке, Арсен Ђурић, председник ИО Здраве Србије и Драгослав Ђорђевић, председник градског одбора ЗС.

– Након завршетка избора, обично све политичке партије забораве да се врате у место где су се избори одржавали. Ми смо испунили дато обећање у предизборној кампањи, поново смо у Зајечару, и остали смо доследни да ћемо радити на популаризацији идеје Здраве Србије, а то је национални програм и заштита домаће економије – изјавио је Милан Стаматовић, председник ЗС, додавши да Зајечар има веће и боље потенцијале него што има Чајетина која је  данас најуспешнија локална самоуправа, по свим параметрима у Србији, и ако су постигнути такви резултати у малој општини са 14 хиљада становника, онда је то могуће постићи и у Зајечару.

Верољуб Стевановић, потпредседник странке упоредио је вредност буџета једне мале општине као што је Чајетина који је знатно већи од градских буџета Зајечара и Крагујевца, и појаснио колико су за развој једног краја важне идеје, али и пројекти попут златиборске ”Голд гондоле”, чија ће се инвестиција отплатити у наредне две године, или развоја пољопривреде и покретања Агро-индустријског центра у Чајетини.

Здрава Србија кренула је у ширење страначке инфраструктуре и мреже локалних одбора, што доказује и чињеница да смо на прошлогодишњим изборима учествовали у 23 општине и града у Србији, од чега смо у 22 локалне самоуправе прешли цензус и тренутном имамо 120 одборника широм наше земље – рекао је Арсен Ђурић, председник ИО ЗС, истакавши да се странка интензивно припрема за наступајуће изборе у Београду и Неготину, и да је циљ Здраве Србије да у оба града пређе цензус.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...