Здрава Србија је предала 684 потписа за одборничку листу чији је носилац Радомир Бојовић. Имамо заступљене на листи све структуре и професионалне и младе и старије и средњих генерација, тако да смо се трудили да понудимо нешто грађанима Ужица што ће имати неки другачији однос, неку другачију поруку према свом месту. Јер ми смо се као млада локална политичка партија, која је једина регистрована ван Београда, определили да радимо овде у свом крају, у Западној Србији, конкретно у Златиборском округу и трудимо се да будемо од користи овом народу овде и својој држави Србији“ рекао је председник Здраве Србије Милан Стаматовић након предаје изборне листе у Ужицу.

Носилац листе др Радомир Бојовић, хирург Опште болнице Ужице и носилац листе „Здрава Србија – Милан Стаматовић“ је нагласио да су чланови ЗС у Ужицу „предали комплетну листу, заступљену са оствареним људима који су од знања, од струке, остварени у друштву, у колективу, у породици. А пре свег, сви будући гласачи имају велики разлог да гласају за Здраву Србију, јер је она патриотска странка, а у овом тренутку сваки локални патриота зна шта то значи“ истакао је Бојовић.

Кандидат ЗС за одборника у Скупштини града Ужица Марко Ђокић је рекао да он и његове колеге за одборнике у локалној скупштини стоје пред грађанима Ужица са поносом и са осећањем одговорности према свом граду и сваком његовом појединачном грађанину. „Окупљени као политичка странка Здрава Србија, предајемо вам данас нашу листу кандидата за локалне изборе Милан Стаматовић – Здрава Србија. Ови потписи нису само бројке на папиру. Они су гласови ваше подршке, гласови који нас обавезују да радимо с преданошћу и поштењем, да се боримо за боље сутра нашег града. Сваки потпис је израз ваше вере у нас, у наше идеје и нашу способност да остваримо промене које су потребне“ рекао је Ђокић након предаје одборничке листе ЗС у Градској изборној комисији.

Наша политичка мисија није само освајање власти, додао је Ђокић, већ стварање бољег Ужица за све нас. Залажемо се за транспарентност, за борбу против корупције и за праведну расподелу ресурса нашег града. Наша визија Ужица је заједница у којој сваки грађанин има једнаке шансе за развој, у којој се слушају гласови свих, без обзира на политичку припадност или социјални статус. Свесни смо изазова који стоје пред нама, али смо одлучни да се суочимо с њима храбро и одговорно. Нећемо обећавати брза и јефтина решења, већ ћемо се посветити дугорочним променама које ће осигурати одрживи развој нашег града и бољи стандард за све нас.

У духу равноправности и једнакости, истичемо да је на нашој листи готово једнак број мушкараца и жена. Ови појединци нису само политички кандидати, већ су остварени људи у својим професијама, са искуством и знањем које ће бити од непроцењиве вредности у вођењу нашег града ка просперитету. Посебно желимо истаћи младе људе на нашој листи, људе са визијом за овај град и сном о бољој будућности. У њима видимо покретаче промена, људе који су спремни преузети одговорност и иницирати кораке ка остварењу заједничких циљева. Верујемо да је њихова енергија и ентузијазам кључ за ревитализацију нашег града и стварање бољег сутра за све нас, закључио је Ђокић.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...