Како можемо да будемо од користи својој држави? На начин да се боримо за њено очување у тренутку када нас притискају са различитих страна, на начин да јој макар не правимо проблеме. Данас није лако ни председнику да отвара те теме и да разговара о тим важним темама. Скоро цела Европа се уротила против Србије и наша дужност и обавеза јесте да помогнемо. Ми нисмо политички шибицари и не интересују нас проценти.
Ако нешто можемо да помогнемо, ми смо ту, нагласио је председник Здраве Србије Милан Стаматовић у Дому културе у Лазаревцу на скупу, где су се окупили чланови и симпатизери странке, након отварања канцеларије Здраве Србије у тој београдској општини.
Стаматовић је додао да је у програму Здраве Србије држава Србија на првом месту, целовита, са Косовом и Метохијом. „На другом месту стоји Република Српска, које такође не можемо да се одрекнемо. Такође смо и против уласка у НАТО. Ми смо проруска политичка партија и заступамо те интересе. Општина Чајетина, у којој је Здрава Србија на власти, је једина локална самоуправа која има Канцеларију за сарадњу са Руском Федерацијом.
Показали смо да и мало место може, ако имате храбрости и идеје, да ради у интересу своје државе“ закључио је Стаматовић. Присутнима се обратио и Милољуб Албијанић, потпредседник Здраве Србије и посланик у Народној скупштини Србије који је истакао да „Србију споља нико не сме да блати“. „Ми смо ти који желимо достојанствену државу, да у њој живе нормални људи, државу оних који ће направити здраву Србију. На београдске изборе идемо у коалицији са Српском напредном странком и заједно ћемо бити у власти“ подвукао је Албијанић.

Подели вест

Повезане вести

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...