Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који су, верујем, са најбољом намером приступили Здравој Србији, успети да и у Чачку пресликају оне добре резултате које је наша странка већ постигла у другим општинама. Грађанима Чачка ћемо показати како можемо да допринесемо њиховој бољој будућности и развоју њиховог града, нагласила је Ивана Стаматовић, посланик Здраве Србије у Народној скупштини Србије.

Од сада грађани Чачка увек могу да дођу у канцеларију Здраве Србије на градском тргу, додала је посланица Стаматовић, у којој се налази наш градски одбор. Здрава Србија и Милан Стаматовић су довољно познати у Србији и грађани Чачка могу очекивати развој свог града са фокусом на малим произвођачима, пољопривредницима и предузетницима, баш као што смо то урадили и у Чајетини.

Владимир Грујовић, председник Градског одбора Здраве Србије у Чачку је изјавио да ће „Здрава Србија у Чачак донети пре свега један здрав дух, једну позитивну атмосферу каква је у централи странке. „У Чачку желимо да подржимо микро, мала и средња предузећа, предузетнике, кроз програме које смо развили у другим деловима Србије. Један од циљева ће нам бити повезивање са српском дијаспором, са свим људима који могу да допринесу развоју нашег града. Са коалиционим партнерима и градом Чачком ћемо покушати да направимо један бољи и стабилнији амбијент за пословање, као и да удружимо искуство старијих и енергију младих. Очекујем да победимо на предстојећим локалним изборима у Чачку, да будемо једна још јача коалиција, да омогућимо стабилне односе са републичким нивоом власти и да омогућимо даљи развој нашег града, закључио је Грујовић.

Милољуб Албијанић, још један од посланика Здраве Србије у Народној скупштини Србије, је нагласио да је „Здрава Србија родољубива и патриотска политичка партија којој је државни интерес на првом месту“. „Припадамо оним људима који су честити и поштени, прави домаћини. Овде смо у победничкој коалицији, за Србију сутра, за Чачак сутра и мислимо да ћемо направити добар резултат и да ћемо нашим дејством допринети да тај резултат буде још бољи“ изнео је своје утиске Албијанић.

Искуства Златибора и Чачка у, на пример, туристичком смислу би требало да се веома брзо споје, путем од Пожеге до Мачката, а истовремено заједничким активностима можемо много тога да допринесемо.

Осим победе, у Чачку ништа друго не очекујемо на локалним изборима. Интензивном изградњом путне инфраструктуре Чачак је веома близу Београда и потребно је да обезбедимо да млади људи остану у свом граду, да раде, стварају и да зараде“ закључио је Албијанић.

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...