Здрава Србија (ЗС) је након учешћа на локалним изборима у Зајечару, одлучила да отвори страначке просторије у том граду, како би што ефикасније реализовала свој политичким програм и помогла развоју целог краја. Отварању канцеларије ЗС у Зајечару  присуствовали су Милан Стаматовић, председник Здраве Србије, Верољуб Стевановић, потпредседник странке, Арсен Ђурић, председник ИО Здраве Србије и Драгослав Ђорђевић, председник градског одбора ЗС.

– Након завршетка избора, обично све политичке партије забораве да се врате у место где су се избори одржавали. Ми смо испунили дато обећање у предизборној кампањи, поново смо у Зајечару, и остали смо доследни да ћемо радити на популаризацији идеје Здраве Србије, а то је национални програм и заштита домаће економије – изјавио је Милан Стаматовић, председник ЗС, додавши да Зајечар има веће и боље потенцијале него што има Чајетина која је  данас најуспешнија локална самоуправа, по свим параметрима у Србији, и ако су постигнути такви резултати у малој општини са 14 хиљада становника, онда је то могуће постићи и у Зајечару.

Верољуб Стевановић, потпредседник странке упоредио је вредност буџета једне мале општине као што је Чајетина који је знатно већи од градских буџета Зајечара и Крагујевца, и појаснио колико су за развој једног краја важне идеје, али и пројекти попут златиборске ”Голд гондоле”, чија ће се инвестиција отплатити у наредне две године, или развоја пољопривреде и покретања Агро-индустријског центра у Чајетини.

Здрава Србија кренула је у ширење страначке инфраструктуре и мреже локалних одбора, што доказује и чињеница да смо на прошлогодишњим изборима учествовали у 23 општине и града у Србији, од чега смо у 22 локалне самоуправе прешли цензус и тренутном имамо 120 одборника широм наше земље – рекао је Арсен Ђурић, председник ИО ЗС, истакавши да се странка интензивно припрема за наступајуће изборе у Београду и Неготину, и да је циљ Здраве Србије да у оба града пређе цензус.

Подели вест

Повезане вести

23 октобра, 2023

Општински одбор...

21 октобра, 2023

Лидер Градског...

22 септембра, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info

11 септембра, 2023

Др Јована...

4 августа, 2023

Одборник у...

Ваљево, 3.8.2023 – Идеологија Здраве Србије (ЗС) је...