Као што сам и обећао Новаку Ђоковићу, пре пет година на Златибору, на ”Другаријади”, када смо такође сарађивали са његовом Фондацијом, у знак поштовања према њему лично и његовим спортским успесима, хуманитарном ангажману, једну кабину златиборске „Златне гондоле“ брендираћемо именом највећег амбасадора Србије у свету, именом нашег, а светског Нолета – изјавио је Милан Стаматовић, председник општине Чајетина, поводом отварања вртића у Љубишу, чију је реконструкцију, адаптацију и опремање финансирала Фондација „Новак Ђоковић“ и општина Чајетина.

Стаматовић је подсетио Ђоковића, да му је пре пола деценије уручио макету, тада будуће, а данас стварне, гондоле, и да се од тада све променило на овој планини јер је општина Чајетина, захваљујући изграђеној панорамској ”Голд гондоли” постала светска туристичка дестинација.

– Неизмерно смо захвални Новаку Ђоковићу на донацији, као и на посети Љубишу и Златибору. Надам се да ће ова успешна сарадња трајати још дуго, и да ћемо у будућности реализовати још оваквих и сличних акција. Име Новака Ђоковића и Чајетине иде једно уз друго – Новак је број 1 у свету, а општина Чајетина, Златибор и наша гондола, као најдужа гондола на свету такође су број 1 – закључио је Стаматовић.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...