Као што сам и обећао Новаку Ђоковићу, пре пет година на Златибору, на ”Другаријади”, када смо такође сарађивали са његовом Фондацијом, у знак поштовања према њему лично и његовим спортским успесима, хуманитарном ангажману, једну кабину златиборске „Златне гондоле“ брендираћемо именом највећег амбасадора Србије у свету, именом нашег, а светског Нолета – изјавио је Милан Стаматовић, председник општине Чајетина, поводом отварања вртића у Љубишу, чију је реконструкцију, адаптацију и опремање финансирала Фондација „Новак Ђоковић“ и општина Чајетина.

Стаматовић је подсетио Ђоковића, да му је пре пола деценије уручио макету, тада будуће, а данас стварне, гондоле, и да се од тада све променило на овој планини јер је општина Чајетина, захваљујући изграђеној панорамској ”Голд гондоли” постала светска туристичка дестинација.

– Неизмерно смо захвални Новаку Ђоковићу на донацији, као и на посети Љубишу и Златибору. Надам се да ће ова успешна сарадња трајати још дуго, и да ћемо у будућности реализовати још оваквих и сличних акција. Име Новака Ђоковића и Чајетине иде једно уз друго – Новак је број 1 у свету, а општина Чајетина, Златибор и наша гондола, као најдужа гондола на свету такође су број 1 – закључио је Стаматовић.

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...