Суштина програма Здраве Србије јесте да се народ пита, да се кроз стварну децентрализацију дође до ситуације да грађини на територији на којој живе одлучују о расподелу прикупљених средстава кроз порезе и остале јавне приходе. Све оно што смо у претходних 20 година успели да остваримо у једном малој општини као што је Чајетина желимо да пренесемо и на остатак Србије, Јер општина је држава у малом – изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) и члан руководства Коалиције суверениста Милан Стаматовић на конференцији поводом представљања повереника странке у Нишу. Том приликом је најављено скоро отварање канцеларија у Сврљигу, Алексинцу и Гаџином Хану.

Највећу подршку смо имали од наших пољопривредника и грађана који се баве туризмом, додао је Стаматовић, јер су они веровали у нас. Промене нису могуће преко ноћи, али када имате конкретна решења, у која спада и давање подстицаја домаћим а не страним инвеститорима, привредницима и пољопривредницима, успех је загарантован. Потребно је да развијамо своју економију и да штитимо своје националне интересе.

Раније истог дана председник ЗС Стаматовић је присуствовао освештању канцеларије Градског одбора странке у Крушевцу, а овај свечани чин је обавио секретар Епархије крушевачке протојереј-ставрофор Драги Вешковац.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...