Суштина програма Здраве Србије јесте да се народ пита, да се кроз стварну децентрализацију дође до ситуације да грађини на територији на којој живе одлучују о расподелу прикупљених средстава кроз порезе и остале јавне приходе. Све оно што смо у претходних 20 година успели да остваримо у једном малој општини као што је Чајетина желимо да пренесемо и на остатак Србије, Јер општина је држава у малом – изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) и члан руководства Коалиције суверениста Милан Стаматовић на конференцији поводом представљања повереника странке у Нишу. Том приликом је најављено скоро отварање канцеларија у Сврљигу, Алексинцу и Гаџином Хану.

Највећу подршку смо имали од наших пољопривредника и грађана који се баве туризмом, додао је Стаматовић, јер су они веровали у нас. Промене нису могуће преко ноћи, али када имате конкретна решења, у која спада и давање подстицаја домаћим а не страним инвеститорима, привредницима и пољопривредницима, успех је загарантован. Потребно је да развијамо своју економију и да штитимо своје националне интересе.

Раније истог дана председник ЗС Стаматовић је присуствовао освештању канцеларије Градског одбора странке у Крушевцу, а овај свечани чин је обавио секретар Епархије крушевачке протојереј-ставрофор Драги Вешковац.

Подели вест

Повезане вести

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...

22 фебруара, 2023

Пустити Дејана...

17 фебруара, 2023

Одбор...

9 фебруара, 2023

Патриотска...

20 јануара, 2023

Полиција још...

19 јануара, 2023

Трећа година од...