Суштина програма Здраве Србије јесте да се народ пита, да се кроз стварну децентрализацију дође до ситуације да грађини на територији на којој живе одлучују о расподелу прикупљених средстава кроз порезе и остале јавне приходе. Све оно што смо у претходних 20 година успели да остваримо у једном малој општини као што је Чајетина желимо да пренесемо и на остатак Србије, Јер општина је држава у малом – изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) и члан руководства Коалиције суверениста Милан Стаматовић на конференцији поводом представљања повереника странке у Нишу. Том приликом је најављено скоро отварање канцеларија у Сврљигу, Алексинцу и Гаџином Хану.

Највећу подршку смо имали од наших пољопривредника и грађана који се баве туризмом, додао је Стаматовић, јер су они веровали у нас. Промене нису могуће преко ноћи, али када имате конкретна решења, у која спада и давање подстицаја домаћим а не страним инвеститорима, привредницима и пољопривредницима, успех је загарантован. Потребно је да развијамо своју економију и да штитимо своје националне интересе.

Раније истог дана председник ЗС Стаматовић је присуствовао освештању канцеларије Градског одбора странке у Крушевцу, а овај свечани чин је обавио секретар Епархије крушевачке протојереј-ставрофор Драги Вешковац.

Подели вест

Повезане вести

23 октобра, 2023

Општински одбор...

21 октобра, 2023

Лидер Градског...

22 септембра, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info

11 септембра, 2023

Др Јована...

4 августа, 2023

Одборник у...

Ваљево, 3.8.2023 – Идеологија Здраве Србије (ЗС) је...