Након одржане трибине „Грађани говоре – хоћемо безбедну Суботицу“ посвећене непосредним искуствима грађана Суботице и околних села са илегалним мигрантима, потпредседница Здраве Србије др Јована Стојковић је нагласила да је чула велики број грађана који су незадовољни (не)радом полиције и политичким ставом странака на власти да јој се не дозволи да у овим случајевима реагује у потпуности са својим законским и уставним овлашћењима, и овде и на територији целе Србије.

Ко су безбедносно интересантна лица из суботичких шума, наставила је Стојковић, органи очувања јавног мира и реда могу лако сазнати јер се без икаквог зазора рекламирају на Тик-Току, а ми знамо да припадници МУП-а и других служби безбедности помно прате друштвене мрежеКолике су размере проблема у шумама око Суботице, поред сведочења невероватно храбрих појединаца, говори податак да је у две полицијске акције учествовало 850, а затим око 500 полицајаца са најсавременијом опремомЗато су људи затражили да се „војска на границе врати“.

Овим људима је, према њиховим речима и сведочењима, угрожено право на живот и кретање, а колико о томе не желе да известе ни „велики“ ни „мали“ медији, говори чињеница да се на трибини појавила само једна локална телевизија, тј. медиј – suboticke.rs“, додала је Стојковић.

У мултиетничкој и питомој Суботици сигурно не постоји проблем „ксенофобије“ која је и иначе псеудопсихијатријски наметнути термин без значења. Ово је без сумње последица вазалског положаја Србије у односу на све глобалистичке агенде, па и управљаним миграцијама ка Европи о којима смо међу првима говорили и указивали на емоционалну манипулацију наратива „јадне избеглице“.

Синоћ је на трибини, окупљених заједничком муком, било и Срба, Словака, Буњеваца, Хрвата и Мађара и сви се надају да ће њихов глас стићи до органа безбедности њихове заједничке државе Републике Србије.

„Као српски националиста, страхујем да се, уколико изостане адекватан одговор, не нађе неко други позван да заштити своје сународнике“, закључила је Стојковић.

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

мај 27, 2024

Здрава Србија...

Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...