Здрава Србија је једна од најмлађих политичких партија која је регистрована пре две године на Златибору и имамо јасан и препознатљив програм који се заснива на заштити националних интереса и на децентрализацији. То је нешто што ћемо промовисати и у Новом Пазару, са одговорним људима који воле своје место и који желе нешто да промене или унапреде у њему – изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић приликом оснивања Градског одбора Здраве Србије у Новом Пазару.

Имамо дугогодишње искуство у политици, наставио је Стаматовић, а волим да кажем да ово што ми радимо су више живот и животне теме него политика. Живим у малом месту, у општини Чајетина, и ми из Здраве Србије смо успели да унапредимо живот у својој средини без икакве помоћи и уз тешка оспоравања неразумних београдских руководећих структура које нам нису дале да се развијамо.

Чињеница је да општина Чајетина данас има највећи буџет по глави становника у Србији, који смо за претходних десетак година увећали 200 пута, а можемо да се похвалимо и да на територији наше општине немамо незапослених. Сва та искуства ћемо пренети и овде, да и грађани Новог Пазара могу да живе бољи и квалитетнији живот. Да лакше могу да донесу одлуку да остану на својим огњиштима и да ту граде будућност за себе и своје породице, закључио је Стаматовић.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...