Здрава Србија је једна од најмлађих политичких партија која је регистрована пре две године на Златибору и имамо јасан и препознатљив програм који се заснива на заштити националних интереса и на децентрализацији. То је нешто што ћемо промовисати и у Новом Пазару, са одговорним људима који воле своје место и који желе нешто да промене или унапреде у њему – изјавио је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић приликом оснивања Градског одбора Здраве Србије у Новом Пазару.

Имамо дугогодишње искуство у политици, наставио је Стаматовић, а волим да кажем да ово што ми радимо су више живот и животне теме него политика. Живим у малом месту, у општини Чајетина, и ми из Здраве Србије смо успели да унапредимо живот у својој средини без икакве помоћи и уз тешка оспоравања неразумних београдских руководећих структура које нам нису дале да се развијамо.

Чињеница је да општина Чајетина данас има највећи буџет по глави становника у Србији, који смо за претходних десетак година увећали 200 пута, а можемо да се похвалимо и да на територији наше општине немамо незапослених. Сва та искуства ћемо пренети и овде, да и грађани Новог Пазара могу да живе бољи и квалитетнији живот. Да лакше могу да донесу одлуку да остану на својим огњиштима и да ту граде будућност за себе и своје породице, закључио је Стаматовић.

Подели вест

Повезане вести

22 септембра, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info

11 септембра, 2023

Др Јована...

4 августа, 2023

Одборник у...

Ваљево, 3.8.2023 – Идеологија Здраве Србије (ЗС) је...

2 јуна, 2023

Проблем...

18 маја, 2023

Уместо...

Чајетина, Београд, 18.5.2023 – Добро је што је власт...