Здрава Србија, Доста је било и Живим за Србију су направили један коректан договор у корист грађана Србије и тако ћемо се на овим изборима и понашати. Није тачно да грађани Србије немају за кога да гласају, јер ми нудимо јасан и чист програм, без икаквих крајњих намера. У политици смо присутни и доста познати српском народу, и ми нудимо решења, за разлику од других који критикују и обећавају. Иза тих решења стојимо и никада нећемо одустати од националних интереса Србије – рекао је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић приликом формирања коалиције суверениста за заједнички наступ на парламентарним изборима.

У овој краткој кампањи ћемо успети да, што теренском кампањом што на друштвеним мрежама, наставио је Стаматовић, направимо једну добру синергију између Здраве Србије, која има подршку у унутрашњости Србије, и Доста је било и Живим за Србију, који имају подршку у Београду и другим градовима. Надам се да ће то грађани препознати и да ће то бити разлог зашто ће гласати за ову коалицију која је наступила искрено према својој држави, према својим грађанима и међусобно.

Тешко се склапају коалиције, тешко се деле мандати, тешко се распоређују проценти али ми таквих проблема нисмо имали. Трудићемо се да заштитимо сваки глас, јер коалиција суверениста сигурно има могућност и људе који ће моћи да исконтролишу бирачки процес.

Позивамо све грађане Србије да гласају за коалицију суверениста, јер имају за кога да гласају и ми никада нећемо одустати од програма који смо понудили. Надам се добрим резултатима, уласку у парламент и тада ћемо моћи мало озбиљније и детаљније да се представимо српској јавности, закључио је Стаматовић.

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...