Здрава Србија, Доста је било и Живим за Србију су направили један коректан договор у корист грађана Србије и тако ћемо се на овим изборима и понашати. Није тачно да грађани Србије немају за кога да гласају, јер ми нудимо јасан и чист програм, без икаквих крајњих намера. У политици смо присутни и доста познати српском народу, и ми нудимо решења, за разлику од других који критикују и обећавају. Иза тих решења стојимо и никада нећемо одустати од националних интереса Србије – рекао је председник Здраве Србије (ЗС) Милан Стаматовић приликом формирања коалиције суверениста за заједнички наступ на парламентарним изборима.

У овој краткој кампањи ћемо успети да, што теренском кампањом што на друштвеним мрежама, наставио је Стаматовић, направимо једну добру синергију између Здраве Србије, која има подршку у унутрашњости Србије, и Доста је било и Живим за Србију, који имају подршку у Београду и другим градовима. Надам се да ће то грађани препознати и да ће то бити разлог зашто ће гласати за ову коалицију која је наступила искрено према својој држави, према својим грађанима и међусобно.

Тешко се склапају коалиције, тешко се деле мандати, тешко се распоређују проценти али ми таквих проблема нисмо имали. Трудићемо се да заштитимо сваки глас, јер коалиција суверениста сигурно има могућност и људе који ће моћи да исконтролишу бирачки процес.

Позивамо све грађане Србије да гласају за коалицију суверениста, јер имају за кога да гласају и ми никада нећемо одустати од програма који смо понудили. Надам се добрим резултатима, уласку у парламент и тада ћемо моћи мало озбиљније и детаљније да се представимо српској јавности, закључио је Стаматовић.

Подели вест

Повезане вести

23 октобра, 2023

Општински одбор...

21 октобра, 2023

Лидер Градског...

22 септембра, 2023

Др Јована...

извор: srbin.info

11 септембра, 2023

Др Јована...

4 августа, 2023

Одборник у...

Ваљево, 3.8.2023 – Идеологија Здраве Србије (ЗС) је...