Младен Костадиновић, лидер Градског одбора ДСС, обелоданио своју одлуку са страшћу и уверењем: „Данас прелазимо на страну Здраве Србије како бисмо заједно створили бољу будућност за Лозницу.

Наша одлука није дошла преко ноћи, али представља искрену веру у визију Здраве Србије. Избори су пред вратима, и ми смо спремни за овај изазов. Наша сарадња са Здравом Србијом ће бити кључна за ову заједничку обнову.“

Ова неизбежна политичка промена у Лозници означава нову еру за град. На једној страни, имамо Демократску странку Србије, странку с дубоком традицијом и израженом базом, а на другој, Здраву Србију, странку која доноси свежу енергију и перспективе. Њихова заједничка одлука да удруже снаге како би обликовали политичку сцену у Лозници има потенцијал да озбиљно промени ток догађаја.

Резултати прошлих избора јасно показују потребу за овом променом. ДСС је освојио 5,7% гласова, док је Здрава Србија забележила подршку од 2,3%. Овај прелазак Градског одбора ДСС на страну Здраве Србије сада ствара политичку снагу која ће бити озбиљно узета у обзир уочи избора заказаних за 17. децембар 2023. године.

Посебно је значајна сарадња између Младена Костадиновића и Јелене Матић Калабић, председнице Градског одбора Здраве Србије у Лозници. Њихова заједничка преданост изградњи боље будућности за грађане Лознице обећава динамичан политички развој у наредним месецима.

Одлуку да се придруже Здравој Србији подржао је и Саво Стевановић, потпредседник Извршног одбора Здраве Србије. Његова подршка представља додатну потврду о значају ове промене на политичкој сцени Лознице.

Лозница улази у изборе са новом надом и могућношћу за промене. Ова унија политичких снага обећава донети нове перспективе и динамику у предстојећим изборима, отварајући врата за заједничку изградњу боље будућности за грађане града.

 

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

мај 27, 2024

Здрава Србија...

Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...