Младен Костадиновић, лидер Градског одбора ДСС, обелоданио своју одлуку са страшћу и уверењем: „Данас прелазимо на страну Здраве Србије како бисмо заједно створили бољу будућност за Лозницу.

Наша одлука није дошла преко ноћи, али представља искрену веру у визију Здраве Србије. Избори су пред вратима, и ми смо спремни за овај изазов. Наша сарадња са Здравом Србијом ће бити кључна за ову заједничку обнову.“

Ова неизбежна политичка промена у Лозници означава нову еру за град. На једној страни, имамо Демократску странку Србије, странку с дубоком традицијом и израженом базом, а на другој, Здраву Србију, странку која доноси свежу енергију и перспективе. Њихова заједничка одлука да удруже снаге како би обликовали политичку сцену у Лозници има потенцијал да озбиљно промени ток догађаја.

Резултати прошлих избора јасно показују потребу за овом променом. ДСС је освојио 5,7% гласова, док је Здрава Србија забележила подршку од 2,3%. Овај прелазак Градског одбора ДСС на страну Здраве Србије сада ствара политичку снагу која ће бити озбиљно узета у обзир уочи избора заказаних за 17. децембар 2023. године.

Посебно је значајна сарадња између Младена Костадиновића и Јелене Матић Калабић, председнице Градског одбора Здраве Србије у Лозници. Њихова заједничка преданост изградњи боље будућности за грађане Лознице обећава динамичан политички развој у наредним месецима.

Одлуку да се придруже Здравој Србији подржао је и Саво Стевановић, потпредседник Извршног одбора Здраве Србије. Његова подршка представља додатну потврду о значају ове промене на политичкој сцени Лознице.

Лозница улази у изборе са новом надом и могућношћу за промене. Ова унија политичких снага обећава донети нове перспективе и динамику у предстојећим изборима, отварајући врата за заједничку изградњу боље будућности за грађане града.

 

Подели вест

Повезане вести

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...

март 20, 2024

Туризам и...

фебруар 6, 2024

Здрава Србија...

Након што је верификациона комисија Скупштине...

децембар 25, 2023

Здрава Србија...

Чајетина, 25.12.2023 – Здрава Србија (ЗС) најоштрије...

децембар 6, 2023

Маја Гојковић у...

Чланица Председништва Српске напредне странке...