Здрава Србија (ЗС) је отворила још једну канцеларију на југу Србије, желећи да на тај начин и у Власотинце пренесе искуства са Златибора, и све оно што је општина Чајетина, у којој је Здрава Србија на власти, постигла у последњих 10-15 година.

“Ако имате идеје, ако имате здрав програм, како и сам назив наше партије говори, онда можете да направите и добар резултат. Дуго година је југ Србије запостављан. Ми имамо искуства са обновом девастираних локалних самоуправа, јер смо и сами наследили једну такву општину, од које смо несебичним радом, одрицањем, добром намером, добром вољом, успели да направимо једну од најразвијенијих локалних самоуправа у Србији. И у Власотинцу може да се примени све оно што смо применили у општини Чајетина, јер свака локална самоуправа је држава у малом. Свака општина у Србији има квалитетне људе, само их треба пронаћи, ујединити и понудити им здрав програм”, рекао је на отварању канцеларије ЗС у Власотинцу Милан Стаматовић, председник странке Здрава Србија и председник општине Чајетина.

Здрава Србија има план и програм, има искусне људе са оствареним резултатима иза себе, и њени активисти ће теренском кампањом најпре придобити часне и поштене људе, Очекивања су да странка на следећим изборима, на којима ће наступити самостално, уђе у српски парламент.

„Интензивно се припремамо за предстојеће изборе у марту следеће године а посебну пажњу ћемо посветити градовима и општинама у којим се одржавају редовни избори. Ту мислим, пре свега, на Београд, Аранђеловац, Лучане, Неготин и Смедеревску Паланку, где ћемо као Здрава Србија наступити самостално и сасвим сам сигуран да ћемо остварити запажене резултате. Онима који желе да нам се прикључе. представљамо оно што код нас у општини Чајетина већ функционише – нагласио је Арсен Ђурић, председник Извршног одбора Здраве Србије.

Председник новоформираног Општинског одбора Здраве Србије у Власотинцу др Миомир Китановић је истакао да у Власотинцу желе “да пренесу коцепт Чајетине на своју локалну средину. Власотинце има потенцијала да буде други Златибор, али је он неискоришћен. Мој циљ је да Власотинце постане туристички центар југа Србије. Ми овде желимо Здраву Србију и здраво Власотинце”. Здрава Србија је једна од најмлађих политичких партија у Србији, регистрована је у Чајетини и једна је од ретких која је основана ван Београда. Програм Здраве Србије је програм за опоравак, за напредак. Свака општина у Србији има добре потенцијале, има могућности да се сама развија и да искористи те потенцијале. Само су потребни часни и поштени људи који воде те локалне самоуправе, чуло се приликом отварања просторија Здраве Србије у Власотинцу.

Подели вест

Повезане вести

јун 13, 2024

Милан...

Новоизабрани одборници Скупштине општине...

јун 4, 2024

Изванредан...

У свом главном упоришту, у општини Чајетина,...

мај 27, 2024

Здрава Србија...

Надам се да ће Здрава Србија и сви људи овде који...

април 9, 2024

Стаматовић: Ако...

Како можемо да будемо од користи својој држави?...